Julie Oudermans

Bio

>>Zit je met 1001 vragen over je zwangerschap en bevalling en weet je niet goed waar te beginnen?

>>Heb je nood aan een vertrouwenspersoon waarop je kan rekenen tijdens je zwangerschap en bevalling?

>>Vind je het belangrijk dat iemand jouw wensen, noden en behoeften mee kan verwoorden, zodat jij je voor 100% kunt focussen op je eigen lichaam en op de komst van je kindje?

>>Wil jij graag goed voorbereid, zelfzeker en vol vertrouwen je bevalling ingaan?

Hallo ik ben Julie!

Geboren in 1990 in een warm nest te Zoersel. In mijn dagelijks leven werk ik op de sociale dienst van Zorgcentrum Sint Lodewijk in ’s Gravenwezel. Daarnaast ben ik fotografe in bijberoep met de focus op zwangerschaps-, newborn-, en gezinsfotografie. Toekomstgericht ga ik me ook verdiepen in geboortefotografie (Instagram: @studio_julief_fotografie). Om het pakketje compleet te maken, heb ik ook een diploma babymassage op zak.

Wat heeft me nu gedreven om de doula-opleiding te starten in oktober 2021? Wel…
In 2020 werd ik mama van ons dochtertje Oona. Heel wat uitdagingen kwamen op ons pad tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De bevalling is helemaal anders gelopen dan wij gedacht/verwacht hadden en heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Door het gemis van ondersteuning en informatie in mijn zwangerschap en miscommunicatie tijdens mijn bevalling, ben ik enorm gesterkt om andere vrouwen en koppels een begeleiding aan te bieden die ze verdienen.

Ik voel de gedrevenheid sterker dan ooit om ouders te kunnen ondersteunen in hun eigen uniek verhaal. Samen met het geboorteteam (al dan niet in het ziekenhuis) in dialoog gaan en zo alle mogelijke opties bespreekbaar maken. Onzekerheden en vraagstukken omzetten naar kracht en vertrouwen, op een verbindende manier, dat is mijn doel.

Laten we op pad gaan en samen zoeken naar de mooiste weg!

Wil je graag wat meer info? Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.

Ik werk in een straal van 30-50 km rond Zoersel.

Specialisaties