Lana Van de Velde

Bio

Enkele jaren geleden was ik onverwachts aanwezig bij de bevalling van een vriendin: een wondermooie intense nacht waarin ik instinctief wist hoe te ondersteunen. Nadien vroeg de vroedvrouw of ik de doula was. Deze vraag opende mijn verdere pad als doula. In de jaren erna volgde ik de opleiding tot doula, nam deel aan een mama-groep en begeleidde ik enkele mama’s. Dit alles in Spanje waar ik mijn Spaanse doula certificaat haalde in 2019. Nu ik terug in België woon, volg ik ook hier de opleiding.

De natuur, het Universum is continue zwanger van nieuw leven. Elke zwangere vrouw maakt daar volledig deel van uit. In deze wondere en intense periode sta ik je graag bij vanuit mijn vrouw-zijn, mijn ervaring als creatief coach, mijn liefde voor het Leven.

Mogelijkheden zijn: verkennen van je wensen, je verlangens, je angsten en alles wat er in jou leeft rondom de bevalling. Bewust contact maken met je baby als zieltje die in jouw buik groeit. Je scheppende kracht en wijsheid aanwakkeren zodat je vanuit vertrouwen in jezelf en in je kindje je kunt overgeven aan de bevalling, in de omgeving die voor jou het meest veilig voelt.

Hiervoor wil ik zorgzaam aanwezig zijn en bied ik de mogelijkheid van gesprekken, meditaties, visualisaties, creatieve oefeningen, de rebozo, massage, essentiële olie-tjes.

Nog even over mezelf:

Ik hou van vilten, spinnen, weven, tuinieren, de natuur. Werk als opvoedster. Ben 61 jaar. In rust genieten van het leven is mij essentieel.

Voel jij dat ik een meerwaarde kan zijn voor jou/jullie? Dan nodig ik je uit om mij te contacteren zodat we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen aftoetsen of we samen op stap kunnen.

LanaLuz

Specialisaties