Lien Vandoorne

Bio

Hoi,

ik ben Lien, ergotherapeut, draagconsulente en mama van 3 prachtige jongens: Senne, Aaron en Matijs, mijn mini-bende.

Ik heb hun geboortes ervaren als 3 krachtige momenten in mijn leven, momenten waarin ik mij op en top vrouw voelde gesteund door mijn man en door prachtige vroedvrouwen. In mijn werk als draagconsulente merkte ik dat die ervaring niet voor elke vrouw zo vanzelfsprekend is terwijl het dat wel zou moeten zijn. Ik wil van jou bevalling een positieve ervaring maken: thuis, in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling… Mijn vroedvrouw zei ooit: als bevallende vrouw ben je de Diva off the day! Ik denk dat met die zin mijn Doula zijn haar start gekend heeft.

Ik ben Doula geworden om de kans te krijgen elke vrouw krachtig en met respect voor haar wensen te laten bevallen. Ik wil er ook zijn voor de partner van de bevallende vrouw. Mijn taak als Doula is jullie beiden de ondersteunen in jullie overgang naar ouderschap en de bevalling te ervaren als een warme herinnering van de start van jullie leven als gezin.

Ik neem je graag mee in een individueel traject dat je voorbereid op de geboorte van je kindje en de eerste weken na de geboorte. Wat zijn jullie rechten, keuzes, waar hebben jullie graag wat meer informatie rond, wat willen jullie wel en wat zeker niet en hoe zeg je dat tegen gynaecologen en vroedvrouwen.

Ik werk binnen een straal van 20 km rond Kruisem ( een vierkant van Lievegem – Aalter tot Ronse, Gent, en van Ingelmunster-Harelbeke tot Sint Lievenshouten – Herzele.) Woon je verder en wil je toch graag met mij in zee gaan neem dan even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden. 

Je bent steeds welkom om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te boeken via de website. Dat gesprek kan via de telefoon, Messenger of skype. Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen begeleiden.

Specialisaties