Linde Vercammen

Bio

Hi, ik ben Linde!

Na mijn middelbaar ben ik Vroedkunde beginnen studeren. Vanwege mijn burn-out heb ik deze opleiding niet afgemaakt, maar kwam hierdoor wel in de wondere wereld van de doula’s terecht.

Sinds 2020 ben ik aan de slag als ‘Doula Linde’. Ik volgde eerst in corona-tijd de opleiding tot doula aan het Centrum voor Afstandsonderwijs. In 2023 kreeg ik de kans om alsnog de opleiding van de federatie mee te volgen. Dit was een mooie aanvulling op heel wat ervaring die ik intussen al had kunnen opdoen en leerde mijn lieve collega’s daardoor nog beter kennen.

In 2021 begon ik in het huis van mijn ouders mijn praktijkje. Een beetje later ontstond ook mijn ‘Op Wolkjes Babyspa’, waar ik met veel plezier al heel wat baby’tjes heb kunnen laten genieten van een heerlijke babymassage en hydrotherapie.

Door de jaren heen heb ik al een heel aantal geboortes kunnen begeleiden. Na verschillende opleidingen die ik nog gevolgd en na vier jaren van hard werken, kan ik mezelf nu ook trotse HypnoBirthing-docent en Perinataal Counselor noemen!

In maart 2024 verhuisde ik met mijn praktijk naar Poederlee. Voortaan kunnen jullie mij met al mijn diensten terugvinden in Praktijk LOS.

Zwangerschap en geboorte spreken me enorm aan en ik heb een groot hart voor baby’tjes. Het is mijn missie om de geboorte van jullie baby op een voor jullie zo mooi mogelijke manier te laten beleven. Mama of papa worden is één van de meest avontuurlijke, intense en kwetsbare gebeurtenis in je leven. Het is de allermooiste reis die je ooit zult maken. Ongeacht hoe deze weg zich draait of keert, ik als ‘Doula Linde’ zal er zijn om jou te steunen!

Aarzel niet om contact met me op te nemen! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Heel veel liefs!
Linde