Lisa Declercq

Bio

Hey! Ik ben Lisa en onder andere een fiere mama en doula. Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2018 gingen mijn ogen wijd open, wat een andere wereld, mama worden! Ik heb van elke verandering genoten, hoewel die eerste maanden niet mijn meest favoriete trimester was 🙂 Met de groei van mijn buik groeide ook mijn fascinatie voor de zwangerschap en geboorte en o wat bewonder ik de kracht van de vrouw in dit hele proces.

Na de geboorte van ons meisje volgde ik de opleiding bij de Vlaamse federatie van doula’s. Als Doula bied ik jou en jouw gezin de zorg die jullie nodig hebben voor, tijdens en na de geboorte van je kindje.

Generatie op generatie, zo veel geboorteverhalen blijven onverteld. We missen de vibe, de tribe! de begeleiding. Met deze begeleiding wens ik dat elke aanstaande mama ten volle in haar eigen kracht mag staan en dat ik de ondersteuning mag bieden daar waar jullie nood aan hebben.

Ik ben naast doula ook yogadocente en massage therapeute. Ervaar je pijn, ongemak tijdens de zwangerschap dan kan je bij mij een afspraak maken om samen te bekijken waar dit vandaan komt. Als Body Ready Method pro kan ik jullie hierin bijsturen en samen een traject plannen.

Ik woon in Kampenhout en ben actief in de provincies Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Geef mij gerust een seintje!

Liefs,

Doula Lisa