Mariane Van Obbergen

Bio

Ik ben Mariane, liefdevol opgegroeid in een tweetalig gezin. Een Belgische papa en een Boliviaanse mama. Sinds mijn 26e ben ik mama geworden van Flor en 2 jaar later van Ona. 

Na zowel een medische ziekenhuisbevalling als een prachtige badbevalling in een geboortehuis te hebben ervaren, wil ik voor iedere vrouw die een kindje op deze wereld zet dat ze ook die innerlijke kracht kan voelen die in ieder van ons zit. Vol zelfvertrouwen, zonder angst, met overgave kunnen meevaren op de golven en impulsen van je lichaam tijdens de bevalling, maar ook al tijdens de zwangerschap. 

Ik wil er voor jou zijn als doula, voor jou als mama, voor je kindje, voor je partner en voor jullie samen. Omdat ik weet hoe waardevol het is om een vertrouwenspersoon bij je te hebben, die enkel aandacht heeft voor jullie, iemand die je emotioneel en praktisch kan ondersteunen, die niet van je zijde wijkt en die mee de geboortebubbel, die zo belangrijk is, bewaakt. 

Naast het doula-schap ben ik In mijn dagelijkse leven bezig als zelfstandig restaurator van schilderijlijsten in het KMSKA, en als Rapid Transformational Therapy-practitioner (hypnose/regressie/innerlijk kindwerk) in een toffe groepspraktijk te Diest waar ik mij al snel heb toegespitst op het ondersteunen van (aanstaande) mama’s met allerlei angsten rondom kinderwens, zwangerschap, bevallen, moederschap, etc. Daarnaast bied ik ook maandelijkse mamacirkels en groepshypnoses.

Regio’s actief: 

Diest – Hasselt – Leuven – Geel – Heusden Zolder – Tienen – Herk de Stad – Sint Truiden

Aanbod naast mijn doula-diensten:

Hypnotherapie (RTT)  – Mamacirkels – Groepshypnoses – Reiki – Perinatale counseling – Acupressuur tijdens arbeid en bevalling