Naomi Goossens

Bio

Hoi,

Ik ben Naomi. Een jonge vrouw van 31 jaar waarvan al 14 jaar vergezeld door mijn lieve man, Floris. Samen hebben we twee kleine deugnieten rondlopen. Jef is 4 jaar en Oskar is 2 jaar. Zij zorgen voor de nodige ambiance en sfeer in huis, zalig toch?!

Naast deze drie hartedieven heb ik nog andere bezigheden. Ik kook graag, strek graag mijn dansbenen en houd me creatief bezig. Ik vind het fijn om tussen de mensen te zijn maar van een me-time momentje op tijd en stond, kan ik ook genieten.
Ik sta positief in het leven, ik heb talloze ‘kleine gelukskes’. En sta dan ook dicht bij de realiteit en de natuur. Ik ben geen grote dromer maar eerder steady op de grond. Voor mij geldt heel vaak de slogan; ‘ het leven zoals het is..’

Als jullie doula ben ik heel zorgzaam ingesteld. Ik heb lange voelsprieten en kan daardoor makkelijk tegemoet komen en inschatten wat jullie noden en wensen zijn.

Ik vind het belangrijk dat we open en eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Zo leren we elkaar het best kennen en geraken we goed op elkaar ingespeeld. Wat natuurlijk heel belangrijk is, voor wanneer jullie kleine wondertje te wereld komt.
Je kan op mij rekenen, voor zowel een luisterend oor, als wat advies of praktische tips. Maar van humor op tijd en stond ben ik ook niet vies. Het helpt om de grote dingen des levens wat te relativeren.
Zo hebben jullie al een beeld van wie ik ben maar aarzel niet om te snuisteren op mijn site of om mij te contacteren. ­čÖé