Nele Vertongen

Bio

Lieve (toekomstige) ouders,
Ik stel me kort even voor. Ik ben Nele, 22 jaar en woon in Antwerpen.
Ik heb biologie gestudeerd (want dol op de natuur) en voelde al een tijdje de behoefte om terug te gaan naar het essentiële van onze natuur. Mijn vriend en ik dromen er dan ook van om een zelfplukboerderij op te richten en zo mensen weer in verbinding te brengen met gezonde en duurzame voeding.
Maar dat niet alleen.
Want het allermooiste proces van de natuur is én blijft toch wel de geboorte, en de liefde en zachtheid die daarmee gepaard gaat. Dat idee heeft mij gebracht naar de opleiding tot doula! Op het moment dat jullie dit lezen zijn jullie waarschijnlijk in verwachting van een kindje. Misschien vinden jullie dit heel exciting en kunnen jullie niet wachten om hem/haar te ontmoeten. Maar misschien vinden jullie dit ook wel gewoon heel spannend.
Als doula zal ik met jullie meewandelen langs het pad naar en tijdens de geboorte. Ik zal jullie aanmoedigen en tools aanreiken om als één team jullie avontuur aan te gaan.
Maar vooral, zal ik er gewoon zijn. Voor al jullie vragen, bezorgdheden, twijfels en vreugde dansjes!
Ik zal luisteren zonder oordeel en zonder taboes. Kortom, ik zal jullie bijstaan in het verhaal dat jullie zelf schrijven, hoe dat ook verloopt.
Heel welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen voor een kennismaking!
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten. <3
Liefs
Nele

Specialisaties