Noemie Weytens

Bio

Lieve mama, lieve ouder,
ik schrijf deze tekst zodat jij mij alvast beter kan leren kennen.
Jij, jij die nu (of weldra) zwanger bent, jij die heel dicht bij het nieuwe leven staat, dat lonkt van aan de overkant.
Ik voel het doula-vuur in mij branden sinds de geboorte van mijn dochter.
Ik ben zo gezegend met de 2 prachtige kinderen die mij uitkozen als hun mama.
Bij de geboorte van mijn jongste, in 2017, was het zo helder en duidelijk dat dit niet de laatste geboorte zou zijn. Arbeid en bevalling zijn zo een magische wereld. Het is een wereld waarin je niet kan denken, waarin je enkel kan zijn. ZIJN, heel dicht bij jezelf, heel dicht in jezelf.
Ik koos voor mijn tweede bevalling een doula aan mijn zijde en een geboortefotograaf. Het is vijf jaar geleden en ik ga niet zeggen dat ik er nog dagelijks aan terugdenk, misschien net niet wekelijks, zeker wel maandelijks. Zij die toen naast mij stond, zij, haar, ben ik levenslang dankbaar.
Het is holding space, zodat de kracht in jezelf, zo naar buiten kan komen. Niemand doet het voor mij, wel de overvloed van liefde, de overvloed van geloof in jou, zorgt ervoor dat je zoveel meer kan dat je denkt.
Iedere bevalling is zo’n mooie uitnodiging om helemaal jouw kracht te claimen en hoe jij je voelt tijdens de geboorte van je kind, heeft een levenslange invloed op jou en hoe jullie aan het ouderschap, op deze wereld, beginnen.

Mamafluisteraar ontstond in 2019, het is mijn zielepad. Voor mij ook zo duidelijk en zo helder en tegelijk kan ik er soms geen woorden aan geven. De vorige mama die ik als postpartum doula bijstond, gaf me de mooiste woorden: “Iedereen zou een Noemie moeten hebben in haar leven” waarna het even stil werd. Geraakt en ontroerd, wij beiden, door elkaar.

Toch is deze magie slechts mogelijk als wij een match zijn, want het allerbelangrijkste is, dat jij je veilig, geliefd en geborgen voelt, tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Je zal het horen, je zal het voelen, als jouw hart mijn naam influistert. Of misschien is het jouw kindje, die voelt, dat wat er tussen ons kan ontstaan, meedraagt aan de mooie warme bedding waarin hij/zij wil geboren worden.

Ik ben nog even zwanger van mijn website.
Je kan me al voelen op IG Mamafluisteraar. Contacteren kan via mamafluisteraar@gmail.com of 0474 772 999

Ik neem in mijn doula-schap mijn rugzak aan opleidingen mee, maar bovenal mijn eigen levenservaringen. Ik wil graag nog zoveel meegeven en tegelijk vertrouw ik dat deze woorden al veel kunnen laten voelen. Dat voelen is tevens de reden dat een locatie voor mij niet doorslaggevend is. Ik woon in Waregem en voel me zo vertrouwd richting Antwerpen, de Kempen, het Leuvense dat ook alles daartussen mogelijk is. Limburg en WalloniĆ« is het enige wat iets uitdagender zou zijn šŸ™‚ maar contacteer me gerust en laten me kennismaken, als jij het voelt.

Ik kijk er al zo hard naar uit, om jou, de vrouw die mij kan voelen, te ondersteunen en bij te staan… getuige te mogen van jouw transformatieproces als mama, want iedere keer blijft het een transformatie. Naar jouw kern. En dat is liefde.

Liefs, Noemie / Mamafluisteraar