Noriko Beyens

Bio

Verdwaal je ook soms in de informatie die op je afkomt?

Wil je naast je medische team graag warme ondersteuning van een doula tijdens de bevalling?

Ben je op zoek naar tips & tricks richting een positieve geboorte-ervaring?

Ik ben Noriko en met mijn man en ons zoontje woon ik in Antwerpen. Bevallen zou het meest krachtige, onvoorspelbare en levensveranderende zijn dat ik ooit heb mogen meemaken. Gelukkig werd ik omringd door een goed geboorteteam en ik kon alleen maar denken: elke persoon verdient het om warm ondersteund te worden in deze bijzondere tijd. Een vuurtje werd aangewakkerd en met mijn zoontje op de arm begon ik het Doula-pad te bewandelen.

Mijn droom is om elke persoon het vertrouwen te geven om toe te leven naar de geboorte, hoe deze er ook uit ziet. Met als doel dat iedere ouder zich gedragen voelt en positief kan terugkijken op de geboorte, of die nu in het ziekenhuis of thuis is, in bad of op de baarkruk, via een inleiding of een keizersnede. Elke geboorte is een levenservaring die alle aandacht en zorg verdient. Om hierbij te helpen, bied ik verschillende opties aan tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd.

Zo kan je naast doulabegeleiding, ook een HypnoBirthing® cursus bij mij volgen. Hier gaan we dieper in op elke facet van de geboorte en leer ik je verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken aan. Je volgt deze cursus samen met je geboortepartner (dit kan een geliefde, vriend(in) of familielid zijn), zodat je vol vertrouwen naar de geboorte kan toeleven. Ook in de kraamtijd verdien je extra zorg en aandacht. Als postnatale doula bekijk ik mee hoe je ook deze periode zo positief mogelijk kan ervaren. Dit kan door een kraamplan te maken of door andere diensten en behandelingen die ik aanbied.

Ik creëer liefst een veilige, rustige sfeer, met een lach, een luisterend oor en veel warmte. Alles op maat van wat jij wil, jouw wensen staan centraal.

Contacteer me gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk er alvast naar uit!

Warme groeten

Noriko

Specialisaties