Sarah Praet

Bio

Wil jij

  • … met de juiste informatie keuzes maken over je zwangerschap, bevalling en kraamperiode?
  • … met plezier uitkijken naar je bevalling?
  • … je partner actief betrekken bij de geboorte van jullie kindje?
  • … de kans op een zachte landing voor je kindje vergroten en zo de rest van hun leven een positieve draai geven?

Kom dan zeker kennismaken met mij!


Hey hey iedereen! Mijn naam is Sarah, ik ben 35 jaar en mama van twee prachtige kindjes. Ik woon in Zemst, en door deze prima locatie kan ik geboortes begeleiden in bijna heel Vlaams-Brabant en Antwerpen.


Ik hoop koppels te begeleiden tijdens hun zwangerschap en geboorteproces waarbij ze goed geïnformeerd hun keuzes kunnen maken en met enthousiasme uitkijken naar DE dag. Ik sta open voor zowel thuisgeboortes als ziekenhuisgeboortes, met of zonder epidurale… iedereen is uniek en ik zoek graag met jullie uit wat er bij jullie het beste past.


Met mijn wetenschappelijke achtergrond als ingenieur hou ik van feiten en cijfers die vaak de logica bevestigen. Daarnaast onderschat ik niet de intuïtie van een (zwangere) vrouw en de kracht van mind-set en positieve energie.


Ik ben enthousiast, vlot, empathisch, creatief, standvastig wanneer het moet en rustig als het toch anders gaat. Ik spreek graag eens af om te kijken of er een klik tussen ons bestaat. En ookal ben ik nogal een babbelkous kan ik zeker ook goed de energie in de ruimte aanvoelen en de rust bewaren wanneer nodig.


Hopelijk tot snel!
Liefs,
Sarah

For foreigners or English speaking people, please note that I am fluent in English and would love to help you understand the Belgian birth system. I want to make sure the language will be no barrier in this experience.

I can also help to find the right professionals for you and translate if needed.

Specialisaties