Sofie D’Hulster

Bio

Wil je graag zwanger worden en verloopt het allemaal niet zoals gehoopt? Bén je zwanger en willen jij en je geboortepartner steun op emotioneel, fysiek, spiritueel en informatief vlak? Of je nu thuis of in het ziekenhuis bevalt maakt niet uit. Als je je wil voorbereiden op een kalme, liefdevolle en mooie zwangerschap en bevalling, is mijn begeleiding misschien wel wat je zoekt.

Heel zeker. Er kunnen zoveel dingen gedaan worden om een zwangerschap en bevalling zachter te laten verlopen. Leren ontspannen, angsten of twijfels omarmen, meer zelfvertrouwen opbouwen en beter geïnformeerd zijn, maken een wereld van verschil.

Tijdens je zwangerschap ondergaat je lichaam gigantische veranderingen. Bevallen is vergelijkbaar met topsport. Om die lichamelijk kracht te vinden help ik je te voelen waardoor je (terug) in je lijf komt. De keywords zijn daarbij mindfulness, ademhalings- en visualisatietechnieken en verbinden met je kindje. 

Jullie noden en gevoelens staan centraal. Want elk koppel, elke vrouw, elke man, elk kind en elke zwangerschap is uniek. Het wordt een ontdekkingstocht en een groeiproces. Ik streef ernaar om langzaam maar samen met jullie het pad te volgen dat voor je ligt.

Ben je nu zwanger en wil je graag verbinden met andere zwangere vrouwen? Kom dan zeker eens langs op een zwangerschapscirkel. Ook als je niet zwanger bent, kan je je verbinden met vrouwen op de full-moon vrouwencirkels. Vrouwen zijn gewoon fantastische wezens. En dat vieren we voluit, bij volle maan.

Specialisaties