Tanja Smets

Bio

Ik ben Tanja, wonend in Schoten en mama van 2 kids, een dochter Elisa Andrea geboren op 31 januari 2008 en een zoon Nikola, geboren op 18 augustus 2014.
In september 2019 ben ik gestart met de doula-opleiding. Ik zocht al langere tijd naar iets in m’n leven waar ik mijn hart en ziel zou kunnen inleggen en toen de doula-opleiding op m’n pad kwam, voelde ik meteen dat dit de richting was die ik uit wou.
Het zorg dragen en liefdevol ondersteunen zijn voor mij de basis van het doula-zijn. Daarbovenop vind ik het heel belangrijk dat een vrouw in haar kracht kan staan, dat ze vol zelfvertrouwen naar de bevalling kan toeleven en dat ze zich bewust is van de keuzes die ze heeft.

Wat me ook nauw aan het hart ligt, is de diepgaande verbinding tussen een mama en haar kind. Een vrouw die bewust haar zwangerschap en bevalling beleeft, maakt vanaf het allerbegin verbinding met haar baby’tje, hetgeen zorgt voor de beste start die een kindje kan krijgen. Het kindje voelt zich gewenst, veilig en komt vol vertrouwen op deze wereld. Een goede hechting vanaf het allerbegin, heeft een heel positieve invloed op het gedrag van het kind en hoe het kind in het leven staat.

Ik ben me bewust dat ik tot nu toe enkel over de mama en het baby’tje heb gepraat ☺️ Uiteraard is de eventuele partner een heel belangrijke schakel in dit proces. Ik zal hem of haar dan ook voldoende ondersteunen en bekrachtigen, zodat ook de partner vol zelfvertrouwen en met een positieve mindset naar de komst van zijn of haar kindje kan toeleven.

Voel je dat ik iets voor jou/jullie zou kunnen betekenen? Contacteer me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk er alvast naar uit!

Als afsluiter ❤️:
Voor mij voelt het doula-zijn aan als het begin van een prachtige tocht waarbij ik interessante mensen zal ontmoeten, die mij zal doen groeien en die mijn hart zal vervullen.

Lieve groetjes
Tanja

Specialisaties