Valérie Staelens

Bio

Hallo,

Mijn naam is Valérie, mama van 2 schatjes en lief van Thomas. Sinds de geboorte van mijn dochtertje Rosalie is er een klein vlammetje ontstaan voor alles rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Na de geboorte van mijn zoontje Kasper nam ik de stap om doula te worden en werd die vlam een heus vreugdevuur.

Mijn missie als doula is om een vertrouwenspersoon te zijn voor ouders tijdens deze immens belangrijke en mooie reis in hun leven. Als steun, bron van kwalitatieve en subjectieve informatie en vertrouwde aanwezige doorheen de hele periode.

In 2023 werd ik ook officieel HypnoBirthing-docent van The Mongan Method om jullie als ouders nog meer tools te kunnen aanreiken op weg naar de geboorte van jullie kindje. Bewust ademen, de kracht van je lichaam leren kennen én jouw geboortepartner actief mee in het geboorteproces betrekken horen hierbij.

Tijdens de zwangerschap bied ik ook voetreflexologie, moxa-therapie, rebozo-massage en manuele massages aan om kleine ongemakjes een stuk draaglijker te maken.

Tijdens de geboorte van jullie kindje ben ik continu aanwezig om jullie te ondersteunen. Dat kan puur als spaceholder, maar ook door heel actief bezig te zijn. Wat jij op dat moment nodig hebt.

Zelf VBAC-mama zijnde, verdiep ik me hier als doula ook steeds weer in. Ik pas het traject volledig aan jouw noden aan.

Ook bij een buikgeboorte sta ik voor jullie klaar.

Na de geboorte kom ik ook nog bij jullie langs om te zien of ik jou kan ondersteunen, zowel praktisch als mentaal.

Foto´s afgeven van de geboorte en een ingesproken geboorteverhaal horen ook bij mijn kraamtijdzorg.

Ik woon in Harelbeke en rij met plezier 45 minuten tot bij jullie.

Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen.

Groetjes, Valériee