Veerle Bekaert

Bio

Ik ben Veerle Bekaert, een ervaren vroedvrouw en doula, gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen tijdens fysiologische zwangerschap en geboorte.

Mijn benadering is gebaseerd op een holistische visie, waarbij ik aandacht besteed aan zowel de fysieke als emotionele aspecten van het moederschap.

Als vroedvrouw ben ik opgeleid om vrouwen te ondersteunen tijdens de zwangerschap, bevalling en de postpartumperiode.

Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin vrouwen zich empowered voelen en vertrouwen hebben in hun lichaam en het geboorteproces.

Als doula ben ik er om emotionele steun te bieden aan de aanstaande moeder en haar partner. Ik ben aanwezig om te luisteren, aan te moedigen en gerust te stellen en om te helpen bij het navigeren door de verschillende fasen van arbeid en bevalling.

Mijn rol is om een continuïteit van zorg te bieden en een ondersteunend baken te zijn in deze bijzondere reis.

Ik ben ook gespecialiseerd in hypnobirthing, een benadering die zich richt op het verminderen van angst en spanning tijdens de bevalling door middel van ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Hierdoor streven we naar een meer comfortabele en positieve geboorte-ervaring waar je ook kiest om te bevallen. Hypnobirting baart geen zorgen!

Ik volgde tal van workshops, bijscholingen: reiki, rebozo, dragen van baby’s, zwangerschapsmassage, zwangerschapsyoga, babymassage-en voetreflexologie.

Zelf heb ik 5 kinderen en ben bijna voor de derde keer mammie. Gepassioneerd en enthousiast bij elke begeleiding hoe deze ook verloopt.

Ik doe de regio
Menen Ieper Poperinge Westhoek Roeselare Kortrijk en deelgemeenten.