Doula opleiding 2024

Zeer intens, zeer leerrijk, zeer persoonlijk en vol levensechte verhalen die inspireren om doula te worden.

Info, locatie & data

Nieuwe opleiding start in januari 2025
Data binnenkort bekend!

Data opleiding start in juni 2024 VOLZET

module 1: 14-15-16 juni 2024
module 2: 18-19-20 oktober 2024
module 3: 21-22-23 februari 2025

Lesuren

Locatie

Cultuurhostel BED MUZET
Volmolenstraat 65 – B 2500 Lier
 

Lesgevers

Doula’s: Leen Leysen, Annelien Goetschalckx, Line De la Ruelle en Veerle Peeters. (doula’s van links naar rechts)
 
Gastdocente: vroedvrouw Lies Melis

Intens. Diep. Confronterend. Verwarmend. Geladen. Liefdevol. Doula zijn is zoveel meer dan een beroep. Het is een levensmissie.

Prijzen & praktische informatie

Prijzen

€1845,- incl BTW

Inschrijven kan enkel voor de 3 modules samen.

Uiterste datum van inschrijving

VOLZET

Certificatie tot doula is inbegrepen, zie voorwaarden certificering.

Inbegrepen

Overnachting is niet in de prijs inbegrepen.

Aantal deelnemers

Min. aantal deelnemers: 14 personen
Max. aantal deelnemers: 20 personen, vol=vol

Bij onvoldoende deelnemers wordt het lesgeld integraal teruggestort.

Betalingsvoorwaarden

Na inschrijving ontvang je een uitnodiging tot betaling volgens de gekozen formule. Je kan in één keer of gespreid betalen, met de voorwaarde dat de volledige betaling voor de start van module 1 afgerond is. 

Bij annulatie

Tot 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het bedrag teruggestort verminderd met 10% administratiekosten.
Binnen de maand voor aanvang van de cursus wordt het bedrag niet teruggestort. Indien een andere persoon je plaats kan innemen, betalen we het inschrijvingsgeld terug verminderd met 25% administratiekosten.

 

De uitgebreide Algemene voorwaarden van de opleiding kan je hier lezen.

Altijd vertrek ik met een beetje reserve naar trainingen waar ik niemand ken. maar alle vooroordelen die mogelijks had kunnen hebben smolten als sneeuw voor de zon. De openheid, de liefde, de appreciatie en de kennis van de trainsters was fenomenaal. Ik heb heel veel geleerd op zo een organische manier die ik enkel kan koesteren. Ik zal deze intense dagen nooit vergeten.

Mogelijkheid tot overnachten

Mogelijkheid tot overnachten (niet in lesgeld inbegrepen)

We raden het overnachten ten zeerste aan om het groepsgebeuren optimaal te beleven en uitwisseling onderling te stimuleren. Heb je niet de mogelijkheid om te overnachten omwille van persoonlijke/ familiale redenen, dan hebben we hier begrip voor. Bij inschrijving kan je dit aangeven.

Prijs voor overnachting 3 modules (onder voorbehoud van prijswijziging door de accommodatie.)

Dit weekend was een echte eye-opener. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen en heb enorm veel bijgeleerd! Bedankt! De passie zat er diep vanbinnen al, maar dankzij jullie kwam deze nu pas naar boven.

b-logo

Programma

Module 1

Module 2

Module 3

Dit voelde zo ongelooflijk goed...dit was echt thuiskomen voor mij. Ik kwam met een klein hartje maar ben zo blij dat ik dit kon meemaken. Ik voelde mij meteen aanvaard en op mijn gemak. De groep was hecht en dat heb ik nog nooit meegemaakt met zoveel vrouwen en jullie als lesgevers gaf ook vertrouwen, jullie stralen zo een rust uit! Ik heb heel wat bijgeleerd , ook over mezelf. Bedankt dat ik dit mocht meemaken.

getuigenissen

Wat deelnemers zeggen

“Dit voelde zo ongelooflijk goed…dit was echt thuiskomen voor mij. Ik kwam met een klein hartje maar ben zo blij dat ik dit kon meemaken. Ik voelde mij meteen aanvaard en op mijn gemak. De groep was hecht en dat heb ik nog nooit meegemaakt met zoveel vrouwen 😉 jullie als lesgevers gaf ook vertrouwen, jullie stralen zo een rust uit! Ik heb heel wat bijgeleerd, ook over mezelf. Bedankt dat ik dit mocht meemaken.”

“Altijd vertrek ik met een beetje reserve naar trainingen waar ik niemand ken. maar alle vooroordelen die mogelijks had kunnen hebben smolten als sneeuw voor de zon. De openheid, de liefde, de appreciatie en de kennis van de trainsters was fenomenaal. Ik heb heel veel geleerd op zo een organische manier die ik enkel kan koesteren. Ik zal deze intense dagen nooit vergeten. “

“Dit weekend was een echte eye-opener. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen en heb enorm veel bijgeleerd! Bedankt! De passie zat er diep vanbinnen al, maar dankzij jullie kwam deze nu pas naar boven.”

“Dit weekend was een echte eye-opener. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen en heb enorm veel bijgeleerd! Bedankt! De passie zat er diep vanbinnen al, maar dankzij jullie kwam deze nu pas naar boven.”

“Intens. Diep. Confronterend. Verwarmend. Geladen. Liefdevol. Doula zijn is zoveel meer dan een beroep. Het is een levensmissie.”

Ter voorbereiding

Ter voorbereiding lees je een aantal verplichte boeken.

Als je start met de basistraining, gaan we er van uit dat je over een basiskennis beschikt. Tijdens de doula opleiding bouwen we verder aan deze basiskennis rond zwangerschap en geboorte.

Wij raden ten zeerste aan om je kennis rond fysiologie van zwangerschap en bevalling te vergroten. Je kan op eigen initiatief één of meerdere van de volgende stappen ondernemen:

Inspirerend, verrijkend, helend, uitdagend!
Enorm leerrijk
Zeer fijn ik ben ander mens geworden

Voorwaarden tot certificering

Heb je vragen over onze opleiding? Herbekijk onze infomoment.

Meld je vrijblijvend aan voor meer informatie en bekijk ook meteen onze informatieve video.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.