Doula opleiding 2025

Zeer intens, zeer leerrijk, zeer persoonlijk en vol levensechte verhalen die inspireren om doula te worden.

Info, locatie & data

Nieuwe opleiding start in januari 2025
Data

module 1: 24, 25 & 26 januari 2025
module 2: 23, 24 & 25 mei 2025
module 3: 19, 20 & 21 september 2025

Lesuren

Locatie

Ananda-BewustzijnsCentrum BV
Overdemerstraat 20
3511 Hasselt(Kuringen)

Bereikbaarheid

Parkeerplaats bij locatie voorzien

Lesgevers

Doula’s: Leen Leysen, Annelien Goetschalckx, Line De la Ruelle en Veerle Peeters. (doula’s van links naar rechts)
 
Gastdocente: vroedvrouw Lies Melis

Intens. Diep. Confronterend. Verwarmend. Geladen. Liefdevol. Doula zijn is zoveel meer dan een beroep. Het is een levensmissie.

Prijzen & praktische informatie

Prijzen

Prijs voor 3 modules:
Early bird price: € 1845 incl. btw bij inschrijving voor 15 juli 2024
€ 1995 incl. btw na 15 juli 2024

Uiterste datum van inschrijving

15 december 2024 voor opleiding met start januari 2025

 

Inbegrepen

Overnachting is niet in de prijs inbegrepen.

Inschrijven kan enkel voor de 3 modules van één reeks samen.

 Zie voorwaarden certificering.

Aantal deelnemers

Min. aantal deelnemers: 14 personen
Max. aantal deelnemers: 20 personen, vol=vol

Bij onvoldoende deelnemers wordt het lesgeld integraal teruggestort.

Betalingsvoorwaarden

Na inschrijving ontvang je een uitnodiging tot betaling op basis van de gekozen formule. Je kan in één keer of gespreid betalen, met de voorwaarde dat de volledige betaling voor de start van module 1 afgerond is. De factuur volgt na volledige betaling.

Bij annulatie

Tot 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het bedrag teruggestort min 10% administratiekosten.
Binnen de maand voor aanvang van de cursus wordt het bedrag niet teruggestort. Indien een andere persoon je plaats kan innemen, betalen we het inschrijvingsgeld terug verminderd met 25% administratiekosten.

De uitgebreide Algemene voorwaarden van de opleiding kan je hier lezen.

Altijd vertrek ik met een beetje reserve naar trainingen waar ik niemand ken. maar alle vooroordelen die mogelijks had kunnen hebben smolten als sneeuw voor de zon. De openheid, de liefde, de appreciatie en de kennis van de trainsters was fenomenaal. Ik heb heel veel geleerd op zo een organische manier die ik enkel kan koesteren. Ik zal deze intense dagen nooit vergeten.

Mogelijkheid tot overnachten

Mogelijkheid tot overnachten (niet in lesgeld inbegrepen)

Overnachten is mogelijk in de buurt. Hasselt heeft voldoende hotels, b&b’s of airbnb.

Dit weekend was een echte eye-opener. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen en heb enorm veel bijgeleerd! Bedankt! De passie zat er diep vanbinnen al, maar dankzij jullie kwam deze nu pas naar boven.

b-logo

Programma

Module 1

Module 2

Module 3

Dit voelde zo ongelooflijk goed...dit was echt thuiskomen voor mij. Ik kwam met een klein hartje maar ben zo blij dat ik dit kon meemaken. Ik voelde mij meteen aanvaard en op mijn gemak. De groep was hecht en dat heb ik nog nooit meegemaakt met zoveel vrouwen en jullie als lesgevers gaf ook vertrouwen, jullie stralen zo een rust uit! Ik heb heel wat bijgeleerd , ook over mezelf. Bedankt dat ik dit mocht meemaken.

getuigenissen

Wat deelnemers zeggen

“Dit voelde zo ongelooflijk goed…dit was echt thuiskomen voor mij. Ik kwam met een klein hartje maar ben zo blij dat ik dit kon meemaken. Ik voelde mij meteen aanvaard en op mijn gemak. De groep was hecht en dat heb ik nog nooit meegemaakt met zoveel vrouwen 😉 jullie als lesgevers gaf ook vertrouwen, jullie stralen zo een rust uit! Ik heb heel wat bijgeleerd, ook over mezelf. Bedankt dat ik dit mocht meemaken.”

“Altijd vertrek ik met een beetje reserve naar trainingen waar ik niemand ken. maar alle vooroordelen die mogelijks had kunnen hebben smolten als sneeuw voor de zon. De openheid, de liefde, de appreciatie en de kennis van de trainsters was fenomenaal. Ik heb heel veel geleerd op zo een organische manier die ik enkel kan koesteren. Ik zal deze intense dagen nooit vergeten. “

“Dit weekend was een echte eye-opener. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen en heb enorm veel bijgeleerd! Bedankt! De passie zat er diep vanbinnen al, maar dankzij jullie kwam deze nu pas naar boven.”

“Dit weekend was een echte eye-opener. Ik ben mezelf meerdere keren tegen gekomen en heb enorm veel bijgeleerd! Bedankt! De passie zat er diep vanbinnen al, maar dankzij jullie kwam deze nu pas naar boven.”

“Intens. Diep. Confronterend. Verwarmend. Geladen. Liefdevol. Doula zijn is zoveel meer dan een beroep. Het is een levensmissie.”

Ter voorbereiding

Ter voorbereiding lees je een aantal verplichte boeken.

Als je start met de basistraining, gaan we er van uit dat je over een basiskennis beschikt. Tijdens de doula opleiding bouwen we verder aan deze basiskennis rond zwangerschap en geboorte.

Wij raden ten zeerste aan om je kennis rond fysiologie van zwangerschap en bevalling te vergroten. Je kan op eigen initiatief één of meerdere van de volgende stappen ondernemen:

Inspirerend, verrijkend, helend, uitdagend!
Enorm leerrijk
Zeer fijn ik ben ander mens geworden

Voorwaarden tot certificering

Heb je vragen over onze opleiding? Herbekijk ons infomoment.

Meld je vrijblijvend aan voor meer informatie en bekijk ook meteen onze informatieve video.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.